296 kinderen op schooluitstap naar landbouwbedrijf

by Gemeente Mol

MOL - Van 14 tot en met 25 november brachten 296 leerlingen uit het vierde leerjaar een bezoek aan een landbouwbedrijf in de gemeente.

In totaal namen acht bedrijven en negen scholen deel aan het project, samen goed voor vijftien bezoeken. Met dit initiatief wil de landbouwraad van de gemeente Mol de kinderen laten kennismaken met het landbouwleven.

De leerlingen werden op kosten van de landbouwraad aan de school opgehaald en achteraf weer teruggebracht. Tijdens het bezoek kregen zij uitgebreid de kans om kennis te maken met het leven op een landbouwbedrijf.

Meer info: landbouwdienst, 014 33 07 35, landbouwdienst@gemeentemol.be