450 kg vis uitgezet op visvijver 'De Watering'

by Gemeente Retie

RETIE - Het gemeentebestuur investeert elk jaar om het visbestand in de gemeentelijke visvijver ‘De Watering’ of de zogenaamde E3-vijver op peil te houden. Op zaterdag 2 april werd 350 kg blankvoorn en 100 kg brasem uitgezet.

Alle inwoners van Retie kunnen een visvergunning bekomen bij de dienst Financiën aan volgende tarieven:

• € 6,40 / jaar voor 1 hengel (vaste stok of werphengel);
  • € 19,20 / jaar voor 2 hengels (vaste stok of werphengels of gecombineerd);
  • € 38,50 / jaar voor 3 hengels (vaste stok of werphengels of gecombineerd).

Kinderen onder de 16 jaar betalen de helft van bovenstaande tarieven op voorwaarde dat ze op de dag van de aflevering van het visverlof de leeftijd van 16 jaar niet bereikt hebben.

Meer info bij de Sportdienst van Retie, Hans Cools, T 014 38 92 66, E hans.cools@retie.be.