Beperkte toegang tot SCK•CEN vanwege dreigingsniveau 4

by <a href='https://inuwgemeente.smallteaser.com/user/filipaerts' class='captionLink'>Filip Aerts</a>
by Filip Aerts

DESSEL - Naar aanleiding van de terreuraanslagen in de luchthaven van Zaventem en in de metro in Brussel werd het dreigingsniveau verhoogd van 3 naar 4 voor gans het land. We begrijpen dat deze situatie tot ongerustheid kan leiden en melden u dat voor het SCK•CEN verhoogde waakzaamheid is ingevoerd.

Vanaf woensdag 23 maart wordt vanaf 7 uur 's morgens de toegang tot het SCK•CEN-domein strikt beperkt. Doorgaand verkeer via het SCK•CEN zal niet meer mogelijk zijn. Plaatselijk verkeer vanuit Mol, Dessel en Geel wordt strikt gecontroleerd.

Gemeente Dessel en Mol voorzien extra verkeerssignalisatie in de buurt van het SCK•CEN.

U kan de updates volgen via de websites en sociale media.

Gemeente Mol: www.gemeentemol.be
Gemeente Dessel: www.dessel.be
Algmene info via de website van het crisiscentrum: www.crisiscentrum.be