Bewoners Volderstraat onthullen zelfgemaakt buurtkunstwerk

by Gemeente Mol

MOL - Bewoners van de Volderstraat in Ezaart hebben de buurt vereeuwigd in een zelfgemaakt kunstwerk.

Tijdens de jaarlijkse barbecue op 2 juli ging elk gezin aan de slag om een eigen kleitablet (25 x 30 cm) te ontwerpen. Alle tabletten, achttien in totaal en waarvan ééntje met het gemeentelogo, werden achteraf door Marijke Munne geglazuurd en gebakken. Daarna werden deze samengebracht in één speciaal hiervoor ontworpen frame. Het uiteindelijke resultaat oogt prachtig! Op 18 september kwam de buurt samen om het kunstwerk feestelijk in te huldigen. Het loont de moeite ook eens langs te gaan op het pleintje aan het eind van de Volderstraat om deze creatie te bewonderen. Een mooi initiatief!

Meer info:
Martien van Overeem, 014 014 31 55 02, martienvanovereem@gmail.com