Bladeren en boomvruchten van laanbomen gratis naar containerpark

by Gemeente Retie

RETIE - Net als vorig jaar kunnen inwoners van Retie bladeren en boomvruchten van laanbomen (die op het openbaar domein staan) gratis aanleveren op het containerpark in de periode van 1 oktober tot en met 31 december.

Bij het oprijden van de weegbrug dien je te melden aan de parkwachter dat het om afval van laanbomen gaat. Bladeren, boomvruchten en ander snoeien groenafval dat niet afkomstig is van laanbomen op het openbaar domein, blijven betalend in de fractie groenafval (0,075 EUR/kg, vrijstelling eerste 100 kg per jaar).