Burgemeester en schepen lezen voor in Verteltent

by evgenyatamanenko

DESSEL - De Verteltent is toe aan haar 10e editie en dat wil de bib uitgebreid met de Desselse kleuters vieren.

Daarbij hoort een verjaardagstaart, maar ook een ballonnenwedstrijd en bijzondere voorleesmomenten. Speciaal voor deze editie komen burgemeester Kris Van Dijck en schepen Viviane Willems een verhaaltje voorlezen.

Schrijf je snel in!
Ben je benieuwd naar hun voorleeskunsten en ben je tussen drie en zes jaar oud? Schrijf je dan als de bliksem in!  Dat gaat tot 15 oktober 2016 via dessel@bibliotheek.be of 014 38 99 31.

De Verteltent vindt plaats op zaterdag 22 oktober 2016, met voorleessessies om 9.30u en 11.00u. (Groot)ouders mogen uiteraard ook meekomen.