Carnavalstoet in Balen-Centrum (video)

Carnaval 2017 — by Gemeente Balen

BALEN - Op zondag 19 februari trekt vanaf 14u11 weer een colonne van prachtige praalwagens door de straten van het Centrum. Die dag geldt er van 12u tot 19u een parkeerverbod in het Centrum en langs de omleidingswegen. Er zal toegangsgeld gevraagd worden.

Omleiding De omleiding loopt vanaf 12u via Steegsebaan, Vredelaan, Europalaan, Deliestraat en Bert Leysenlaan (en omgekeerd).

Opstelling G. Woutersstraat, Sint Andreasstraat, Fabiolalaan en Biesakker (Deze straten worden afgesloten vanaf 6u)

Parcours stoet:

• Markt
  • Stationsstraat
  • A. Dierckxstraat
  • Vaartstraat
  • Zandstraat
  • Gustaaf Woutersstraat
  • Sint Andreasstraat
  • Fabiolalaan
  • Vaartstraat
  • Zandstraat (reclamestoet verlaat de route)