Dag van de Jeugdbeweging - vrijdag 21 oktober

by Gemeente Retie

RETIE - Op 21 oktober staan de jeugdbewegingen weer centraal tijdens de Dag van de Jeugdbeweging!

Die dag vieren we het engagement van duizenden jongeren die zich jaar in jaar uit inzetten om meer dan 240 000 kinderen en jongeren een jaar vol spel en plezier te bezorgen …

Voor dag en dauw gonst het dan al van bedrijvigheid. Vanaf 06.45 u. kan iedereen die zich in uniform naar school begeeft, komen genieten van een ontbijtje in openlucht. Vooraleer de kinderen en jongeren naar de schoolbanken trekken, kunnen ze hun buik komen vullen met een ovenverse koffiekoek en een overheerlijke kop warme chocolademelk. Zowel op het Kerkplein in Schoonbroek als op de Markt in het centrum staan de jongens en meisjes van de Chiro, Scouts en KLJ klaar met lekkers.

's Avonds is JK2470 het decor voor de iets oudere jeugd tijdens de Nacht van de Jeugdbeweging. Het belooft weer een absoluut feestje te worden!

Meer info: dienst Vrije Tijd, Markt 1, 2470 Retie, E vrijetijd@retie.be, T 014 38 92 37