Doortocht ZUIDKEMPENSE PIJL op 20 maart

by Gemeente Dessel

Op zondag 20 maart 2016 doorkruist de Zuidkempense Pijl de gemeente Dessel. Deze wielerwedstrijd voor elites zonder contract vertrekt in Nederland en zal vervolgens via een achttal plaatselijke ronden door Dessel en Mol rijden.

Deze wedstrijd wordt mee begeleid door de federale politie en zal ook voor Dessel een aantal gevolgen hebben betreffende de verkeerscirculatie.

Via een achttal plaatselijke ronden zal telkens in Dessel gefietst worden langs Nieuwedijk – Meistraat – Zandvliet – Oude Markt – Kolkstraat – Markt – Hannekestraat – Boeretangsedreef – Gravenstraat.

Tijdens de duur van de wedstrijd, van 13 tot 18 uur ongeveer, wordt in de bovenvermelde straten éénrichtingsverkeer ingevoerd. Personen die richting Witgoor dienen te rijden, rijden dus best om via Heide en Eersels.

Voor de thuiswedstrijd van KFC Witgoor Sport tegen FC De Kempen wordt een omleiding voorzien via Hofstraat – Pastorijstraat – Akkerstraat – Kruisberg – Eersels – Nieuwstraat – Wouwerstraat – Meistraat volgens het plannetje.