Gemeente Dessel organiseert houtverkoop

Houtstapel in bos

DESSEL - De gemeentelijke technische dienst heeft op meerdere plaatsen in de gemeente bomen gerooid. Het is dus opnieuw tijd voor een houtverkoop.

Deze houtverkoop zal doorgaan op zaterdag 30 april 2016 om 10 uur aan de gemeentelijke werkplaats (Pluimstraat 21).

Er worden ongeveer 10 loten gezaagd brandhout aangeboden.

De bezichtiging van de loten kan gebeuren tijdens de openingsuren van de werkplaats en op zaterdag 30 april 2016 vanaf 9 uur.

We vragen je aan te melden aan het bureau van de werkplaats als je de loten wil bezichtigen.