Gemeente Mol verwelkomt 121 nieuwe inwoners tijdens onthaaldag

by Gemeente Mol

MOL - 121 nieuwe inwoners gingen in op de uitnodiging van het gemeentebestuur om op zaterdag 3 december deel te nemen aan de ‘onthaaldag’.

Al meer dan tien jaar heeft het gemeentebestuur de gewoonte alle nieuwe inwoners van het afgelopen jaar uit te nodigen voor een kennismakingsdag.

De dag startte in Schouwburg Rex met een presentatie door burgemeester Paul Rotthier. Hij stelde de gemeente voor aan de hand van de gemeentelijke website. Daarna kregen de nieuwe inwoners een videofilm te zien waarin alle troeven van de gemeente aan bod kwamen. Vervolgens stapte iedereen op de bus voor een begeleide rondrit door de gemeente. Onderweg gaf een gids een woordje uitleg bij de plaatsen die men passeerde. De onthaaldag werd afgesloten met een receptie.