Gemeentebestuur Mol brengt 60-jarigen samen op één groot feest

by Gemeente Mol

MOL - Op 15 oktober werd al wie in 1956 in Mol geboren werd, en alle 60-jarigen die momenteel in de gemeente wonen, uitgebreid gevierd.

Het comité 60-jarigen zorgde, in samenwerking met het gemeentebestuur, voor een geweldig feest in Ten Huize Foets in Millegem. De 225 deelnemers, 60-jarigen met hun partners, genoten van het gezellig samenzijn, de praatjes, het walking-dinner en de swingende dansavond.

Het feest voor de 60-jarigen is al meer dan 25 jaar een traditie in onze gemeente. Bedoeling is vroegere vrienden samen te brengen zodat deze nog eens kunnen bijpraten over de voorbije jaren. Een buffet – walking-dinner nodigde uit om met meerdere mensen een praatje te maken.

Meer info: dienst feestelijkheden, 014 33 07 85, toerisme@gemeentemol.be