Gezocht: uitbater voor het nieuwe dierenasiel in Lommel

by Stad Lommel

LOMMEL - Je hebt een passie voor dieren? Je hebt voldoende ervaring en/of de nodige opleidingen gevolgd voor de omgang met dieren? Je bent op de hoogte van alle dierenwelzijnsnormen? Je hebt de nodige managementervaring? Je hebt een visie op de communicatieve, educatieve en sensibiliserende rol van een dierenasiel?

Stel dan zeker je kandidatuur voor de uitbating van het nieuwe Lommelse dierenasiel. De nieuwbouw biedt voldoende plaats aan ronddolende dieren uit Lommel en de 9 aangesloten gemeenten van het opvangplan van de Provincie Limburg. Het dierenasiel heeft talrijke hondenverblijven met buitenruimte, een uitgebreide en diverse opvangruimte voor katten en de nodige plaats voor zieke dieren. Daarnaast natuurlijk ook administratieve ruimtes, bergingen en een plaats voor de dierenarts, met een operatie- en verzorgingsruimte.

Alle informatie over het nieuwe dierenasiel, de wijze van inschrijven, de toewijzingscriteria en de voorwaarden van de concessie kan je lezen op www.lommel.be/dierenasiel. Je kandidatuur moet ten laatste op donderdag 3 november binnenkomen bij het stadsbestuur van Lommel.

Geïnteresseerden kunnen op donderdag 6 oktober om 10 uur een bezoek kunnen brengen aan het nieuwe gebouw.

advertisement