Gluren bij de Buren zoekt podiumtalent!

by Gluren bij de Buren Huiskamerfestival

BALEN/DESSEL/MOL/ARENDONK - Ben jij bedreven in muziek, woord, dans, theater, comedy … ? Sta je graag voor een publiek en heb je al enige podiumervaring op zak? Wil je ook wel eens een keertje in de intieme sfeer van de huiskamer optreden? Toon je talent dan tijdens Gluren bij de Buren!

Gluren bij de Buren is een initiatief van o.a. de gemeenten Balen, Dessel, Mol, Geel, Laakdal en Arendonk. Het concept is eenvoudig: podiumkunstenaars uit verschillende disciplines steken hun gemeentegrenzen over om op te treden in een onbekende huiskamer. Gluren bij de Buren vindt plaats van vrijdag 19 tot zondag 28 mei 2017. Wij zorgen voor een gezellige huiskamer, jij voor de performance.

Zin om mee te doen?
Schrijf je in via het e-loket op www.dessel.be of surf naar de Facebookpagina ‘Gluren bij de Buren Huiskamerfestival’. Ook daar vind je een link naar het inschrijvingsformulier. Inschrijven kan nog tot en met 18 december. Midden februari brengen we je in contact met het gastgezin waar je zal optreden.

Speel je in een band, koor of groep die misschien te groot is voor een huiskamer, maar wil je toch graag deelnemen? Laat het ons zeker weten. Wij proberen een geschikte locatie te vinden voor elke geïnteresseerde.