Graffiti op skatetoestellen. Ken jij de daders of weet je meer?

by Gemeente Mol

MOL - De nieuwe peters van het skatepark hebben jammer genoeg al werk gehad: ze ontdekten begin deze week graffiti op de nieuwe skatetoestellen.

Zoals afgesproken verwittigden de ‘skateparkpeters’ meteen het gemeentebestuur, waarna ook de politie werd ingeschakeld. Deze stelde een proces-verbaal op. Momenteel onderzoeken onze technische diensten hoe we de verf het best van de toestellen kunnen verwijderen. Hopelijk vindt de politie – dankzij de hulp van getuigen – de daders. Zij riskeren op te draaien voor alle schoonmaakkosten én sancties via het GAS-reglement. Het gemeentebestuur betreurt ten zeerste deze zinloze daad van vernieling. Heb jij iets gezien of ken je de daders? Laat het weten aan de politie.

Meer info: jeugddienst, 014 33 05 30, jeugddienst@gemeentemol.be