Heraanleg Kapellestraat volgens vijf ontwerpprincipes

by Gemeente Mol

MOL - Dinsdagavond 15 november waren alle inwoners van de Kapellestraat welkom in de parochiezaal voor een overlegmoment over de geplande heraanleg van hun straat. Samen met de aanwezigen bespraken ze de belangrijkste ontwerpprincipes voor hun toekomstige straat.

De aanwezigen kregen een presentatie over het voornemen om over de volledige lengte aan beide zijdes van de straat fietspaden aan te leggen, de parkeermogelijkheden maximaal te behouden, de kruispunten extra veiliger te maken, een wegbeeld te creëren dat op een ‘natuurlijke manier’ de maximumsnelheid van 50 kilometer per uur afdwingt én om het verbod op doorgaand zwaar vervoer beter af te dwingen. Ook over het verdere verloop van het dossier kregen de aanwezigen alle beschikbare info.

Bedankt!
Het gemeentebestuur van Mol dankt iedereen voor de constructieve houding en de waardevolle opmerkingen. Op www.gemeentemol.be vind je de presentatie van de infoavond.

Meer info: dienst openbare werken, 014 33 08 22, openbarewerken.admin@gemeentemol.be

advertisement