Inhuldiging spreukenroute Retie

by Gemeente Retie

RETIE - Trek je graag de natuur in en wil je proeven van enkele typisch Retiese uitspraken of het Kempense dialect? Laat je dan voeren langs de spreukenroute aan De Watering.

Dankzij de izi.TRAVEL-applicatie kan je tijdens de wandeling rond de vijver bij elke spreukenzuil zelf de juiste Retiese uitspraak oefenen. Wandel je liever door het dorp dan leidt Jan Van Herck je doorheen het centrum van Retie en krijg je bij elk monument de gepaste uitleg.

Meer informatie omtrent deze wandelingen vind je hier.