Initiatief dat de lokale economie promoot? Vraag subsidie aan!

by Gemeente Mol

MOL - Het gemeentebestuur van Mol zoekt nieuwe initiatieven en frisse ideeën die onze lokale economie promoten. Broed jij op een interessant plan? Dien dan voor 15 februari 2017 je aanvraag in. Je vindt er ook meer informatie en het subsidiereglement. Per initiatief krijg je tot 75 procent van de kosten terugbetaald en dit met een maximum van 5.000 euro.

Het gemeentebestuur streeft naar een ondernemersvriendelijk klimaat en een attractief handelscentrum. Daarbij mikt zij op een win-win-situatie op het vlak van werkgelegenheid, toerisme en aantrekkelijkheid. Naast het nemen van eigen initiatieven, wil het gemeentebestuur ook nieuwe initiatieven stimuleren.

Maximum 5.000 euro
Private initiatieven of projecten krijgen dankzij de subsidie tot 75 procent van de kosten terugbetaald, met een maximum van 5.000 euro per initiatief. De ingediende initiatieven moeten sterk verband houden met een imagoverbetering, promotie of bevordering van onze lokale economie. Uiteraard gelden er enkele voorwaarden. Zo moet de activiteit op Mols grondgebied plaatsvinden en mag het geen uitgesproken commercieel karakter hebben. Raadpleeg hier het subsidiereglement.

Subsidie aanvragen?
Tot 15 februari 2017 mogen verenigingen of organisaties bij het gemeentebestuur een subsidie aanvragen voor een initiatief dat de lokale economie promoot of bevordert. Een aanvraag indienen doe je schriftelijk bij de dienst lokale economie (’t Getouw, Molenhoekstraat 2, gelijkvloers) of via deze link.

Meer info: dienst lokale economie, 014 33 08 98, lokale.economie@gemeentemol.be