Je vereniging in de kijker, baat een standje uit op de kerstmarkt

by Gemeente Mol

MOL - Het gemeentebestuur van Mol biedt alle lokale verenigingen de kans om een standje uit te baten op hun gezellige verenigingenkerstmarkt. Deze vindt plaats op zondag 11 december tussen 12 en 18 uur. Wie wil deelnemen, vult uiterlijk op 3 november 2016 het e-formulier in. Het gemeentebestuur geeft je alvast een stevige steun in de rug door een deel van de huurprijs van de tent te betalen.

Graag willen ze het succes van de kerstmarkt van de vorige jaren evenaren. Daarom roepen ze alle lokale verenigingen op om massaal in te schrijven. Ze vragen wel om je stand in een kerstkleedje te stoppen én om de nadruk van drank en eten te verleggen naar een kerstmarkt voor de hele familie. De vereniging met het mooiste standje ontvangt een gemeentelijke cadeaubon van 150 euro. Samen dompelen ze alle bezoekers en deelnemers onder in een gezellige kerstsfeer. Diezelfde zondagnamiddag zijn ook heel wat handelszaken in het Centrum open.

Tent
De kerstmarkt vindt plaats op zondag 11 december van 12 tot 18 uur op het Rondplein, Santo Tomásplein en in de Corbiestraat. Je gebruikt je eigen tent, of je huurt er eentje via de dienst toerisme. De huurprijs bedraagt 108,90 euro per tent indien je alcohol schenkt (= 1/2 van de huurprijs) of 54,45 euro per tent indien je geen alcoholische dranken serveert (= 1/4 van de huurprijs). Elektriciteitsaansluiting wordt voorzien tot aan de tent.

Deelnemen?
Verenigingen schrijven ten laatste op donderdag 3 november 2016 in. Vragen of opmerkingen? Contacteer de dienst toerisme: 014 33 07 85, toerisme@gemeentemol.be.