Laat Dessel bewegen door zelf mee te stappen!

by www.10000stappen.be

DESSEL - Onze kleine gemeente staat bekend om zijn uitgebreide sportinfrastructuur, maar uit onze gezondheidsenquête bleek toch dat heel wat Desselaars niet voldoende bewegen. Daarom gaan we nu de uitdaging aan om iedereen meer te laten bewegen in Dessel en doen we mee aan de 10.000-stappenclash.

Kunnen we meer volk aan het wandelen krijgen dan Retie? Kunnen we gemiddeld meer kilometers afleggen dan onze Geelse buren? Doe mee en spoor je buren, collega’s of familieleden ook aan om mee te doen.

Leid onze gemeente mee naar de overwinning, en doe mee aan de 10.000-stappenclash van zaterdag 30 april t.e.m. zaterdag 28 mei 2016.

Het is een unieke stappencompetitie tussen de inwoners van de Vlaamse steden en gemeenten. Er strijden 109 gemeenten mee voor de overwinning. Naast Dessel doen ook Retie en Geel mee.

Deelnemen is eenvoudig en gratis! Ga naar de online stappenregistratietool

Via de website www.10000stappen.be kan je je registreren. Selecteer de gemeente Dessel in de oranje banner bovenaan de pagina. Vul dagelijks je aantal stappen in en volg de tussenstand door op de banner te drukken.

Elke week zijn er ook via lottrekking leuke prijzen te winnen voor de deelnemers. Hou de Facebookpagina van 10.000 stappen in de gaten!

Haal nu je stappenteller
Met een stappenteller kan je makkelijk je stappen registeren. Heb je nog geen stappenteller? De stappenteller Yamax Digiwalker SW-200 en Omron Walking Style 2.0 en 2.1 zijn het meest betrouwbaar! Deze stappentellers zijn te koop bij elke Colruyt, apotheker en thuiszorgwinkel in je buurt. Maak je liever gebruik van een app op je smartphone of een activity tracker? Ook hiervan vind je goede voorbeelden op de site www.10000stappen.be.

Vanaf maandag 25 april 2016 zullen er ook een beperkt aantal stappentellers beschikbaar zijn aan de balie van AC De Plaetse ter ontlening. Hiervoor betaal je dan een waarborg en kan je de stappenteller tijdens de actie gebruiken. Als je de stappenteller terug inlevert, krijg je je waarborg terug.