Laat je zien met Sinte-Katharina!

by Gemeente Arendonk

ARENDONK - Vrijdag 25 november is het weer zover! Vele Arendonkse kinderen zullen door de straten trekken, van deur naar deur.

Aan de ouders van de zingende kinderen willen we vragen om de kinderen te voorzien van een fluovestje. Zorg dat het lampionnetje in orde is en licht geeft voor een mooie sfeervolle avond.

Aan de gulle luisteraars willen we vragen dat ze hun voordeur verlichten zodat de zingende kinderen zien dat ze bij jou welkom zijn.

We willen hier nog eens de aandacht op vestigen dat dit het veiligste is als je zingt in eigen buurt. Er zijn 27 buurtverenigingen die dit jaar deelnemen aan het bakken van wafels en/of uitdelen van warme chocomelk. Velen zullen dus met hun neus de weg wel vinden.

Zo kunnen we van deze jaarlijkse traditie weer een leuke en veilige editie maken met veel lekkers voor onze zingende kinderen.

advertisement