Lokale politie plant in oktober intensieve verkeersacties

by Gemeente Mol

MOL - Tijdens de maand oktober zal de lokale politie Balen - Dessel - Mol intensieve controles uitvoeren op verschillende plaatsen.

Op 7 en 11 oktober patrouilleert een verkeerspatrouille in de zone Balen - Dessel - Mol. Ook op 11 oktober controleren politieagenten op het foutief parkeren in het Centrum en in de omgeving van de dinsdagmarkt. Op 20 oktober wordt gecontroleerd op gordeldracht en gsm-gebruik achter het stuur. Op 23 oktober wordt geflitst in de Balen-Neetlaan en op 25 oktober in de Kasteeldreef. Ook op andere tijdstippen en plaatsen mag je je aan controles verwachten. Respecteer daarom steeds de verkeersregels.

Meer info: politiezone Balen – Dessel – Mol, 014 33 37 00