Maak kans op een duoticket voor de Krawatencross

by Krawantencross Lille

inUWgemeente - Op zaterdag 4 februari vindt de Krawatencross weer plaats op de Lilse Bergen te Lille. Dankzij inUWgemeente maakt u kans op een duoticket voor de heren van der Poel, Sweeck, Pauwels,… en uiteraard de lokale helden Wout van Aert en Sanne Cant live aan het werk te zien.

Programma
De krawatencross zal dit jaar doorgaan op zaterdag 4 februari 2017. Hieronder kan u het programma zien van deze dag.

• 9u30 Nieuwelingen (30min)
  • 10u30 Juniors (40min)
  • 11u30 Beloften (50min)
  • 12u45 G-cross (20min)
  • 13u45 Dames alle categorieën (40min)
  • 15u00 Elite (60min)

Wat moet u hiervoor doen?

1. Like onze facebookpagina www.facebook.com/inuwgemeente
  1. Deel de actie voor 29/01/2017
  1. Mail uw volledige gegevens naar wedstrijd@inuwgemeente.be om uw deelname te bevestigen!

Veel succes!