Meimaand Sportmaand

by Gemeente Arendonk

ARENDONK - De sportdienst en sportraad nemen in samenwerking met heel wat sportclubs en andere organisaties opnieuw het initiatief om de Meimaand Sportmaand van start te laten gaan.

Tijdens de maand mei kan je gratis deelnemen aan verschillende initiaties en trainingen bij de Arendonkse sportclubs en scholen. Zo kan je kennismaken met verschillende sporttakken en als je wil eventueel aansluiten bij een sportvereniging naar keuze.

Bovendien maak je kans op een mooie prijs als je deelneemt aan minstens drie activiteiten. Bij je eerste deelname ontvang je een stempelkaart die bij elke activiteit waaraan je meedoet, zal worden afgestempeld. Je kan de stempelkaart ook verkrijgen op de sportdienst. Na de sportmaand breng je je stempelkaart binnen op de sportdienst en dit ten laatste op 10 juni.

Nadien zullen de prijzen via loting verdeeld worden en kan je ze ophalen op de sportdienst. Winnaars worden bekend gemaakt via de gemeentelijke website en in inArendonk geplaatst.

Alle activiteiten vind je in de folder die verspreid zal worden.

Doe mee en maak kennis met jouw favoriete sport!

Nog vragen, neem dan contact op met de sportdienst:
Tel. 014 40 90 91 of sportdienst@arendonk.be.