Mogelijk verkeershinder aan Keiheuvel op dinsdag 23 augustus 15u

Pokemon Go

BALEN - Op dinsdag 23 augustus is er vanaf 15u een pokemonhunt op recreatiedomein Keiheuvel.

Omdat de organisators geen idee hebben wat de impact gaat zijn, hebben zij voorzorgsmaatregelen getroffen voor als het een overrompeling zou worden. Hou rekening met verkeershinder en rij extra voorzichtig, het is algemeen gekend dat jongeren soms niet uitkijken terwijl ze op pokemonjacht zijn.

Meer info over de activiteit op UiTinBalen

by Gemeente Balen