Mol fier op borden ‘Kom op tegen Kanker gemeente’

by Gemeente Mol

MOL - Een tiental borden met het opschrift ‘Kom op tegen Kanker gemeente’ staat voortaan te pronken langs de invalswegen en op enkele publieke locaties.

Een mooi gebaar van Kom op tegen Kanker (KotK). Op deze manier lauwert deze organisatie de uitzonderlijke inspanningen die de gemeente Mol levert om Kom op tegen Kanker te ondersteunen. Een verdienste van alle inwoners die zich de afgelopen jaren inzetten voor Kom op tegen Kanker.

by Gemeente Mol

Marc Michils, directeur van Kom op tegen Kanker, zette de gemeente in mei hoogstpersoonlijk in de bloemetjes. Het gemeentebestuur werd gehuldigd omdat het alle activiteiten uitgebreid ondersteunt die door het Mols comité Kom op tegen Kanker worden georganiseerd. Michils bekroonde Mol tot ‘Kom-op gemeente’ met een mooi verkeersbord. In totaal krijgen tien soortelijke borden een prominente plaats in Mol. Hopelijk stimuleert het anderen om zich ook in te zetten voor Kom op tegen Kanker.

Verschillende initiatieven
Al enkele jaren vaardigt Mol heel wat fietsers af in de 1.000 km voor Kom op tegen Kanker. Bovendien was Mol dit jaar gaststad voor dit grootschalige fietsevent. Ook de lotgenotengroep LotinCo en het Mols comité Kom op tegen Kanker’ dat al 20 jaar actief is in de gemeente, organiseren jaarlijks verschillende activiteiten die kanker bespreekbaar maken en de initiatieven van Kom op tegen Kanker ondersteunen.

Handen uit de mouwen steken?
Geïnteresseerde vrijwilligers, verenigingen, organisaties, … in de gemeente Mol die een activiteit of actie willen lanceren of die willen helpen bij al bestaande initiatieven voor Kom op tegen Kanker in de gemeente, kunnen contact opnemen met het Mols comité Kom op tegen Kanker om dit te bespreken.

Meer info: sportdienst, 014 33 05 03, tegenkanker@gemeentemol.be