Mountainbikeroute geopend

by Gemeente Arendonk

ARENDONK - Zaterdag 18 juni werd de permanente mountainbikeroute “Teljorenlekkers” officieel geopend.

Na enkele korte toespraken, werd een deel van de groene lus door de aanwezige fietsers verkend.

De permanente route kent een groene en een blauwe lus van 36 km en 20 km. Starten kan je in het Sportpark Heikant (Grotstraat).

De signalisatie loodtst je naar enkele prachtige stukjes natuur.

De kaart van de route is nog niet beschikbaar, maar zal hopelijk snel te bekomen zijn.
De routes sluiten aan op die van de omliggende gemeenten: Ravels, Retie, Reusel-De Mierden en Oud-Turnhout.

Opening mtb route teljorenlekkers Arendonk