Ontdek de nieuwe uitgaven! Deze week met PROMO-PAGINA'S

by <a href='https://inuwgemeente.smallteaser.com/user/filipaerts' class='captionLink'>Filip Aerts</a>
by Filip Aerts

inUWgemeente - Deze week valt in de brievenbussen van Balen, Mol, Lommel, Dessel, Retie en Arendonk de laatste editie van 2016 in de brievenbussen. Vandaar de speciale uitgave met 8 PAGINA'S PROMOTIES van uw lokale handelaar.

Ontdek deze week de 8 extra pagina's boordevol PROMOTIES in de edities inBALEN, inMOL, inDESSEL/inRETIE & inLOMMEL.

Knip één of meerdere bonnetjes uit en doe uw voordeel bij 1 van de vele lokale handelaars.

Wie weet vind je nog wel een leuke aanbieding voor je eindejaarsaankopen!

Veel lees- en shopplezier!

U kan onze uitgaven ook steeds online lezen. Week 51-2016 is te bekijken via deze link!