Oproep handelaars Steenweg op Leopoldsburg

by Gemeente Balen

BALEN - De gemeente voorziet omleidingsborden naar de handelaars tijdens de werken aan de Steenweg op Leopoldsburg. Handelaars langs de werken kunnen hun zaak ook vermelden op de omleidingsborden. Stuur je gegevens naar verkeersdienst@balen.be vóór 1 september.

Stuur de naam van je zaak, alsook de locatie naar verkeersdienst@balen.be.

Voor handelaars wordt bij wijze van proefproject een speciale signalisatie voorzien die zal verschillen naargelang de vordering van de werken.

Verwittig leveranciers en klanten

Handelaars verwittigen best hun leveranciers en klanten. Doorgaand verkeer is niet meer mogelijk: zij moeten de omleiding volgen via Leopoldsburg - Kerkhoven - Lommel (N746) via de Ring (N71), vervolgens via Postelweg en Rijsbergdijk (N136) naar Balen-Centrum.

Plaatselijke handelaars zijn beperkt bereikbaar (afhankelijk van de werken). U raadt best uw klanten aan om na de werkuren van de aannemer (na 16u) of tijdens het weekend te komen. Dan is de bereikbaarheid zo maximaal mogelijk. Passeren van de werkzone moet altijd met de nodige voorzichtigheid.