Overdekte sportspeeltuin: zondag 5 februari

RETIE - Op zondag 5 februari kan je opnieuw in de sporthal terecht voor de overdekte sportspeeltuin.

Sportspeeltuin Retie — by Gemeente Retie

Alle springkussens, ballen, fietsen, glijbanen, blokken, klimtuigen … staan opgesteld om alle kinderen tot 10 jaar een leuke namiddag te bezorgen. Ouders, grootouders, nonkels en tantes kunnen toekijken vanuit de zaal of de cafetaria.

Dit zijn de sportspeeltuindata van het seizoen 2016 - 2017. Komen spelen kan telkens tussen 13.00 u. en 17.00 u.:

Herfstvakantie: maandag 31 oktober, woensdag 2, donderdag 3, vrijdag 4 en zondag 6 november

Kerstvakantie: donderdag 29 december, vrijdag 30 december, donderdag 5 januari, vrijdag 6 januari en zondag 8 januari

Krokusvakantie: maandag 27 februari t.e.m. vrijdag 3 maart en zondag 5 maart

Paasvakantie: maandag 3 april t.e.m. vrijdag 7 april

Zondagen: 2 oktober, 6 november, 4 december, 8 januari, 5 februari en 5 maart

De toegangsprijs voor een ganse namiddag ravotten bedraagt 2,75 EUR/kind.