Overlijden Werner Feyen

by Gemeente Retie

RETIE - Na een korte maar moedige strijd nam het gemeentebestuur van Retie op 6 september afscheid van hun gewaardeerde en gerespecteerde collega Werner Feyen.

Werner zal enorm gemist worden als collega, maar vooral omwille van zijn warme persoonlijkheid.

De afscheidsplechtigheid vindt plaats om maandag 12 september. Om alle collega's de kans te geven afscheid te nemen van Werner, zal het gemeentehuis gesloten zijn vanaf 09.30 u.

by Gemeente Retie

Werner was 20 jaar actief op de gemeentelijke dienst Vrije Tijd. Hij was het eerste aanspreekpunt voor de jeugdverenigingen, Grabbelpas, speelpleinwerking, … Deze waren steeds een groot succes mede dankzij zijn zorgvuldige voorbereidingen en coördinatie.

Werner was een aangename collega, maar ze zullen hem vooral herinneren als een vriendelijke, opgewekte en sociaal geëngageerde persoon die altijd voor iedereen klaarstond.