Rampenfonds aanhoudende regenval mei en juni 2016

by Gemeente Arendonk

ARENDONK - De Vlaamse regering heeft de overvloedige regenval tussen 27 mei en 26 juni 2016 in Vlaanderen als een algemene ramp erkend. Alle 308 gemeenten uit Vlaanderen, dus ook Arendonk, komen in aanmerking voor een financiële tussenkomst.

Je kan nu nog geen dossier opsturen naar het Vlaams Rampenfonds. Dat kan pas na de publicatie van het erkenningsbesluit in het Belgisch Staatsblad. Die publicatie wordt eind oktober 2016 verwacht. Vanaf de maand na publicatie hebben de getroffenen nog drie maanden de tijd om een dossier in te dienen.

Vanaf het moment dat de erkenningsbesluiten zijn gepubliceerd in het Staatsblad vind je alle informatie op www.overheid.vlaanderen.be/rampenfonds.