Start heraanleg van enkele kruispunten in Mol

by Gemeente Mol

MOL - Op donderdag 1 december start aannemer Stratica uit Leopoldsburg met de heraanleg van de kruispunten De Rooy – Hofstede en Lijsterdreef – Postelarenweg. Voor de uitvoering van de werken wordt De Rooy afgesloten voor doorgaand verkeer aan de kant van Hofstede. De Rooy blijft wel toegankelijk voor plaatselijk verkeer.

Om de verkeersveiligheid op het kruispunt De Rooy – Hofstede te verbeteren en om de wateroverlast op het kruispunt Lijsterdreef – Postelarenweg op te lossen, start aannemer Stratica met de heraanleg van beide kruispunten. De werken starten op donderdag 1 december en duren tot eind januari.

Bereikbaarheid woningen
Tijdens de werken blijven alle woningen bereikbaar behalve op de dag dat de aannemer beton stort. De aannemer brengt de bewoners hiervan tijdig op de hoogte.

Meer info: dienst openbare werken, 014 33 08 22, openbarewerken.admin@gemeentemol.be