Supporter voor Balense wielrenster Anisha Vekemans

by Gemeente Balen

BALEN - De Balense wielrenster Anisha Vekemans (Vennen) is geselecteerd voor de discipline 'wielrennen op de weg' voor dames op de Olympische Spelen. Kruip dus op zondag 7 augustus om 17u30 voor de buis om te supporteren voor haar! Hang massaal een Belgische vlag buiten om haar te steunen. #GoAnisha!

Anisha Vekemans rijdt bij de Lotto Soudal Ladies en is geselecteerd voor de lastige Olympische wielerwedstrijd op basis van haar prestaties en ervaring als klimster. Het gemeentebestuur wenst haar alle succes toe!

Hang zondag een Belgische vlag (je weet wel: die je op het EK gebruikt hebt) uit om haar te steunen !

#GoAnisha!

Lees een verslag over haar voorjaar 2016