Teljoorlekkersdag - zondag 19 juni

by Gemeente Arendonk

ARENDONK - In juni is het traditioneel tijd voor de jaarlijkse Teljoorlekkersdag: een echte Arendonkse gezinsnamiddag met plezier voor jong en oud in het verkeersvrije centrum van Arendonk.

Vanaf 14.00 uur kunnen de kinderen zich uitleven met animatie allerhande: springkastelen, gocarts, ballonwedstrijd, vrije circusinitiatie, Lucky Duck Race op de Wamp en volksspelen aan alle kraampjes. Aan de gezellige terrasjes zorgen Arendonkse verenigingen voor hapjes en drankjes aan democratische prijzen. En natuurlijk is er gratis rijstpap voor elke teljoorlekker!

Doorlopend kan je genieten van optredens van eigen bodem. Dansstudio Focus, Dansliga Arendonk, Okra en Hachiko geven het beste van zichzelf op de dansvloer. Op het podium staan onze muziekverenigingen Harmonie de Arend en Fanfare Wampegalm paraat. Als afsluiter stelt de Arendonkse band Reason hun nieuwe repertoire voor.

Andere deelnemende verenigingen zijn De Distelvink, Gezinsbond, Arcuvri, Femma Voorheide, Arendonkse Kanarievrienden, Sint-Sebastiaansgilde, Toerisme Arendonk, Events without Limits, HTP Racing, RT Glosso, Ziekenzorg Arendonk Centrum, Grenslandtrekkers, Rode Kruis, Wijngilde ’t Heilandeke en Fratzen zonder Grenzen.
Iedereen van harte welkom!

Gemeentebestuur i.s.m. Cultuurraad Arendonk

by Gemeente Arendonk