Tijdelijk parkeerverbod om doorgang strooiwagens te garanderen

by Gemeente Mol

MOL - Nu het winterweer zijn intrede heeft gemaakt, rijden strooiwagens uit om de wegen in de gemeente Mol ijsvrij te maken en te houden.

Op een aantal kruispunten ondervinden de chauffeurs moeilijkheden om met hun voertuig de straat in- of uit te rijden. Daarom voeren ze op volgende kruispunten een tijdelijk parkeerverbod in: Collegestraat-Markt, Collegestraat-Gasthuisstraat, Doornboomstraat-Gasthuisstraat, Smallestraat-Bergstraat, Guido Gezellestraat-Bergstraat aan beide zijden. In Bresserdijk geldt het tijdelijk parkeerverbod aan één zijde van de straat vanaf Rozenberg tot aan Wandelweg. Alle info rond het strooien van onze wegen vind je op www.gemeentemol.be/product/710/winterweer-strooiplan.

Meer info: uitvoeringsdienst, 014 33 07 77, zerko@gemeentemol.be

advertisement