Uitslag Winterwandelzoektocht VVV 2015-2016

Winterwandeling

DESSEL - De tiende winterwandelzoektocht van VVV-Dessel kende ongeveer hetzelfde succes als vorig jaar. Er werden 55 formulieren verkocht en 41 zijn er terug binnen gebracht, waarvan 31 foutloos.

De schiftingsvraag bepaalde dus de volgorde van de winnaars.
Er zaten 333 knoppen in de fles in de draaideur van De Plaetse.

Voor deze 10de winter wandelzoektocht hebben we 25 prijzen voorzien, in de vorm van waardebons van Desselse horecazaken.

Een welgemeend dank je wel aan de Sponsors: restaurants: Alauda en De Panera ;
tavernes: Het Vijverzicht, De Witte Haas en Onder Den Toren ; café De Koerel en het Campinastrand waar je gezellig iets kan drinken of kan vissen.

De winnaars zijn persoonlijk verwittigd per brief. De prijsuitreiking vindt plaats op zondag 24 april 2016 om 13.30 uur in de tent aan de Sas4-Toren.

by Gemeente Dessel

We vieren dan in Dessel “De Vaart Verjaart”. Het wordt een groot feest tussen brug 2 en sas 4 met diverse expo’s, een kunsten- en ambachtenmarkt aan de fietsers- en voetgangersbrug, een toeristische info- en erfgoedmarkt en Sas 4 volkskermis aan de Sas4-Toren, vaartketsen, muzikale optredens, … Je kan er tevens de 14de editie van onze fietszoektocht aankopen bij het toeristisch standje van Dessel.

Tot slot wil VVV-Dessel iedereen danken voor zijn/haar deelname en we hopen dat jullie in de toekomst nog zullen deelnemen.