Verkeersmaatregelen voor de Arendonkse voetbalderby op zondag 19 februari

by Gemeente Arendonk

ARENDONK - Op zondagnamiddag 19 februari 2017 vindt een voetbalwedstrijd plaats in het voetbalstadion in de Kerkstraat tussen KFC Verbroedering Arendonk en KFC Vrij Arendonk.

Omdat er een grote toeloop wordt verwacht van voetgangers en fietsers voor en na de wedstrijd zijn er enkele verkeersmaatregelen van kracht in Kerkstraat en het zogenaamde Soepboerstraatje. Hieronder vind je een overzicht.

Zondag 19 februari 2017 geldt er van 13.00 uur tot 18.00 uur eenrichtingsverkeer in Kerkstraat (gedeelte tussen Koeistraat en Soepboerstraatje) en in het zogenaamde Soepboerstraatje. De verplichte rijrichting in Kerkstraat is van Koeistraat naar het Soepboerstraatje. De verplichte rijrichting in het Soepboerstraatje is van Kerkstraat naar Roobeek.

Van zaterdag 18 februari 2017 (8.00 uur) tot zondag 19 februari 2017 (20.00 uur) geldt er op de parkeerzone in Kerkstraat over de hele lengte van het voetbalstadion een parkeerverbod voor gemotoriseerd verkeer. Deze zone wordt ingericht als fietsparking.

Hinderkaart Arendonk

This article was originally published on @filipaerts