Vrijwillige helpers gezocht voor Dessels buurtrestaurant

Buurtrestaurant Dessel — by Gemeente Dessel

DESSEL - Heb jij nog wat tijd over en zet je je graag in voor onze gemeenschap? Voor de organisatie van het buurtrestaurant van Dessel zijn ze op zoek naar helpende handen.

Sinds enkele jaren kan je in Dessel om de twee weken lekker gaan uit eten in het buurtrestaurant. Het buurtrestaurant is een samenwerkingsinitiatief van OCMW Dessel, vzw De Biehal en woonhuis de Hei. Het is een plaats waar mensen in een ontspannen sfeer kunnen genieten van een gezonde en budgetvriendelijke maaltijd.

Ze willen een groep vrijwilligers bijeen brengen die via een beurtrol op tweewekelijkse basis kunnen helpen met volgende taken: klaarzetten van de tafels en stoelen, dekken van tafels, helpen met opdienen, afruimen en afwassen en het opruimen van de zaal na afloop.

Ook de bewoners van de Hei steken vaak een handje toe en de medewerkers van vzw de Biehal staan in voor de praktische omkadering en bereiden de maaltijden.

Heb je interesse om hieraan mee te werken? Neem dan contact op met Karin Boeckx, tel. 014 38 90 33, karin.boeckx@ocmwdessel.be.