Wees waakzaam in de ambachtelijke zone Holven

by Gemeente Balen

BALEN - We merken dat er op de gemeentelijke werf (Puttestraat) in de ambachtelijke zone Holven verdachte dingen gebeuren. Het lijkt vaak op poging tot inbraak, de omheining is vaak beschadigd en er zijn al goederen verdwenen. Daarom: wees extra waakzaam en meld verdachte zaken aan de politie (101).

We merken de laatste tijd op onze gemeentelijke werf (Puttestraat) in de ambachtelijke zone Holven dat er verdachte bewegingen en handelingen gebeuren. Soms verdwijnen er goederen. Soms zien we dat er beschadigingen zijn aan onze omheining. We constateren ook een aantal zaken die lijken op een poging tot diefstal of een voorbereiding op.

Hiermee willen we dan ook oproepen tot waakzaamheid. We willen vragen dat elk bedrijf op de ambachtelijke zone Holven zijn medewerkers sensibiliseert om mee een oogje in het zeil te houden en (mogelijke) verdachte handelingen of situaties te melden aan de politie:

24/24 permanentie politiezone Balen-Dessel-Mol: 014/333 700

noodnummer 101 (voor dringende interventies)

We willen u alvast bedanken voor uw medewerking.