Winnaars familie- en wandelzoektocht Open Monumentendag

by Gemeente Arendonk

ARENDONK - Open Monumentendag is weer voorbij. Vele kinderen en volwassenen gingen op tocht door Arendonk en leerden ons dorp zo weer wat beter kennen. Onderweg speurden ze naar interessante weetjes.

Uit de correct ingevulde bundels werden tien winnaars geloot, vijf kinderen en vijf volwassenen. Zij werden persoonlijk verwittigd, en kunnen hun prijs afhalen in het gemeentehuis (dienst vrije tijd - blauwe balie).

Raphael Ketelboeters - Joachim Bazaramba - Linde Peeters - Dillen De Paauw - Danisha Hermans

Rik Meeus - Lydia Pelkmans - Bjorn Hermans - Wilco van Heerewaarden - Daniëlle Hendriks

Wie benieuwd is naar de lengte van het knuppelpad achter de Lamgodsberg en de antwoorden op de andere vragen, kan zijn bundeltje ophalen in het gemeentehuis (dienst vrije tijd - blauwe balie) of de antwoorden hieronder raadplegen.

Antwoorden wandelzoektocht (volwassenen)

35 - 6 - 82 - Jan Van Eyck - 43 - Pieter Lens - 207 - 121 - bibliotheek - 2

Antwoorden familiezoektocht (kinderen)

kerk - 6 - 43 - Bocht / Bellekens / Bleek - 18.10.2037 - Academie - 207 - 16 - hangt van jouw beenlengte af - 2